Nastolan Nopsan 2019-syntyneiden joukkue aloitti toimintansa
Nastolan NopsaJulkaistu: 21.08.2024 10.31

Nastolan Nopsan 2019-syntyneiden joukkue aloitti toimintansa

Nastolan Nopsa käynnisti joukkuetoiminnan 2019-syntyneille lapsille. Mukaan ovat tervetulleita kaikki jalkapallosta kiinnostuneet, aikaisemmasta harrastustaustasta riippumatta. Joukkue toimii vapaaehtoisvoimin ja halukkaat vanhemmat ovat tervetulleita mukaan ohjaamaan lapsia harjoituksissa ja tukemaan näin harrastuksen mahdollistamista.

Joukkue harjoittelee elo-syyskuussa tiistaisin Nastolan urheilukeskuksen tekonurmella klo 17-18. Joukkue harjoittelee toistaiseksi samaan aikaan 2017-2018-syntyneiden joukkueen kanssa ja saa tukea toimintaan myös tältä joukkueelta. Erillistä ilmoittautumista toimintaan ei tässä vaiheessa tarvita, riittää että tulette kentälle. Jos toimintaan saadaan riittävästi lapsia ja aktiivisia vanhempia toimintaa pyörittämään seuran tuella, jatkuu toiminta myös lokakuusta alkaen. Loka-joulukuun maksu on 45 euroa ja viralliset ilmoittautumiset kerätään lokakuusta alkaen.

Harjoituksiin sopivat varusteet on säänmukainen, liikunnallinen vaatetus, oma juomapullo ja mielellään oma pallo. Kengiksi suosittelemme nappulakenkiä, mutta lenkkareilla voi toiminnan hyvin aloittaa. Myös säärisuojien käyttöä suosittelemme. Osallistujia ei ole vakuutettu Nopsan puolesta.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja: Tero Juurinen (tero.juurinen@gmail.com) tai Roosa Rusanen (roosa.rusanen@outlook.com).