Stadium

Seuran peliasut ja varusteet hankitaan Stadiumin teamsales pisteestä Lahden Karisman toimipisteestä.

Joukkueen varustevastaava / joukkueen stadium pääkäyttäjäksi nimetty henkilö voi tehdä keskitetysti joukkuetilauksia omilla TeamSales tunnuksilla. Tunnukset luo Nopsan varustevastaava. TeamSalesin sivuille tästä

Bonuksia ostoksista

Rekisteröidy käyttäjäksi->

1. Mene osoitteeseen www.stadium.fi
  2. Klikkaa sivun oikeasta yläkulmasta Kirjaudu -ikonia
  3. Klikkaa Kirjaudu sisään kohdan alapuolelta "Liity Stadium Memberiksi" ja toimi ohjeiden mukaan

TUE HALUAMAASI NOPSAN JOUKKUETTA

Voit tukea haluamaasi Nopsan joukkuetta Stadiumin sivujen kautta www.stadium.fi

Kirjaudu Stadiumin sivustolle, valitse Tue seuraasi ja etsi Nastolan Nopsa sekä joukkue, jota haluat tukea. Stadium Member-jäsen saa pitää oman henkilökohtaisen vuosibonuksensa, jonka pohjalta Stadium maksaa 3% lisäbonuksen Nopsalle

Edellytyksenä lisäbonuksen kerryttämiseen on Stadium Member-jäsenyys, joka on täysin ilmainen. Jäseneksi voit reksiteröityä helposti yllä olevan verkko-osoitteen kautta tai Stadium-myymälässä.

Ohjeet bonuksien saamiseksi itselle ja haluamallesi tuettavalle joukkueelle.

1. Mene osoitteeseen www.stadium.fi
  2. Klikkaa sivun oikeasta yläkulmasta Kirjaudu -ikonia, syötä käyttäjätunnus ja salasana - klikkaa Kirjaudu sisään.
  3. Valitse Tue seuraasi
  4. Valitse Etsi seura
  5. Valitse Nastolan Nopsa ja seuran joukkue, jota haluat tukea
  6. Tukemasi seurat listalta näet seurat ja joukkueet, joita olet valinnut-Roskakori-kuvakkeesta pystyt poistamaan vanhoja valintoja
  7. Jos olet unohtanut salasanasi, käytä Unohditko salasanan? -toimintoa kirjautumissivulla.

Tuen ohjaaminen haluammallesi joukkueelle ei vaikuta henkilökohtaiseen bonukseen, vaan tuki tulee lisänä seuralle/joukkueelle. Joukkueen bonusten kerryttäjäksi voi rekisteröityä kuka tahansa stadiumin asiakas.

Kaikki seuran jäsenet, tukijat, ystävät ja sukulaiset kerryttämään lisäbonusta seuralle saadaksemme kaiken hyödyn irti yhteistyöstämme Stadiumin kanssa!

oppaita varusteiden valintaan:

Jalkapallokengät, Jalkapallot, Tekstiilit (ulkoliikuntaan)

Lisätietoja Stadium yhteistyöstä

Ari Annala