Jalkapallokoulun infoviesti 1/2024
JalkapallokouluJulkaistu: 02.05.2024 10.49

Jalkapallokoulun infoviesti 1/2024

Viesti lähetetty ilmoittautuneille sähköpostitse 2.5.2024. Ilmoittautuminen on edelleen mahdollista tämän lomakkeen kautta, mutta emme voi luvata varustepaketin ehtimistä jalkapallokoulun alkuun. Varustepaketit jälki-ilmoittautuneille toimitetaan jälkitoimituksena, jos ne ei ehdi aloitukseen.

Nopsan jalkapallokouluun ilmoittautui tänä vuonna noin 50 uutta pelaajanalkua – mahtava juttu! Tässä viestissä on tärkeää tietoa jalkapallokouluun liittyen, luethan viestin huolella läpi.

Laskutus

Jalkapallokoulun osallistumismaksu laskutetaan toukokuun aikana. Jos lasku ei tule perille, ole allekirjoittaneeseen yhteydessä jalkapallokoulun käynnistyttyä, niin selvitetään asiaa. Jalkapallokoulun maksu pitää sisällään jalkapallokoulun lisäksi varustepaketin, päätöstapahtuman ja vakuutuksen.

Aikataulu

Jalkapallokoulu järjestetään 27.5.-15.6. välisenä aikana Nastolan Rakokiven urheilukeskuksen tekonurmella maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 17-18. Saavuthan ajoissa paikalle, jotta harjoitukset saadaan alkamaan ajoissa. Ensimmäisellä kerralla jaetaan varustepaketit (pallo, pullo ja paita). Jalkapallokoulun päätöstapahtuma järjestetään samassa paikassa lauantaina 15.6.

Harjoituspäivät:

Ma 27.5., Ke 29.5., Pe 31.5.

Ma 3.6. Ke 5.6, Pe 7.6

Ma 10.6, Ke 12.6 ja Pe 14.6

Varustus:

Pukeudu jalkapallokouluun säänmukaisilla liikuntavarusteilla, jalkineiksi käy nappisten lisäksi myös lenkkarit. Säärisuojien käyttöä suosittelemme. Varaa mukaasi myös nimikoituun (tai muulla tavoin merkittyyn, jonka lapsi helposti tunnistaa omakseen) juomapulloon vettä!

Yleistä

Jalkapallokoulussa harjoitellaan perusliikuntataitoja sekä jalkapallotaitoja. Lisäksi harjoittelemme toimimista ryhmässä. Harjoittelu tapahtuu pienryhmissä, jotka pysyvät muuttumattomina koko jalkapallokoulun ajan. Vastuuohjaajina jalkapallokoulussa toimivat Nopsan 2009-2010 -joukkueen valmentajia ja taustahenkilöitä ja heidän apunaan on aikaisemmin mukana olleita ohjaajia sekä aloittelevia ohjaajia. Laskutukseen ja jalkapallokoulun yleisiin asioihin liittyen saat vastauksia allekirjoittaneelta.

Mikäli mieleesi herää kysymyksiä, ole rohkeasti yhteydessä!

Roosa Rusanen

roosa.rusanen@outlook.com

0503611334