Naisten kevätkauden sarja käynnissä!
Julkaistu: 25.05.2022 15.21

Naisten kevätkauden sarjapelit ovat lähteneet loistavasti käyntiin. Pelattuna on nyt 3 peliä seitsemästä, joista kaikista joukkue on taistellut voiton ja on tällä hetkellä sarjan ykköspaikalla.

Joukkueen ensimmäinen peli pelattiin kotikentällä urheilukeskuksen tekonurmella 10,5 ja vastaan asettui EPS/NaKu:n joukkue Espoosta. Peli oli joukkueen hallintaa suurimman osan pelistä, lopputulos joukkueelle selkein lukemin 7-1. Joukkueeseen kevään alussa tulleilla usimmilla pelaajilla hieman jännitys näkyi kentällä alkuun, mutta hienon pelin pelasivat jokainen pelaaja. Joukkueen maaleista vastasivat Anni(3), Janniina(2) ja Susanna(2).

Toinen ottelu käytiin pelaamassa Vantaalaista KeiKa/Paarmat joukkuetta vastaan 19,5 Vantaalla. Peli oli tasainen alusta alkaen ja ensimmäisen jakson päättyessä peli oli 1-1. Toinen jakso pelistä alkoi kääntyä hallinnallisesti enemmän Nopsan joukkueelle, mutta maaleja ei saatu aikaan. viimeiset 5 min peli oli lähinnä KeiKan kenttäpuoliskolla ja viimeisillä minuuteilla pallo saatiin viimein maaliin ja 2-1 voitto Nopsalle. Nopsan maalit teki jo edellisessäkin ottelussa vauhtiin päässyt Anni. Hienoa taistelua koko pelin loppuun asti taas koko joukkueelta.

Joukkueen 3 peli käytiin myös pelaamassa vieraskentällä. Tällä kertaa matkustettiin n.1,5h Nummelaan ja vastassa NuPS:n joukkue. Tästä pelistä selkeä 8-0 voitto Nopsalle. Joukkue hallitsi peliä aika selkeästi alusta loppuun, tosin oli vastustajallakin paikkansa, mutta joukkueen maalivahti Heidi pysäytteli pallot ja vastustaja jäi nollille. Pelin maaleista vastasivat tällä kertaa taas Anni(4), Janniina(2),sekä Pinja(1) ja Siiri(1)

Kokosarjan maalipörssin ykköspaikalla Anni 9 osumalla!

Seuraava joukkueen peli pelataan Nastolassa "urkan" tekonurmella tiistaina 31,5 klo.18:00, MU/FC Gaselleja(Mäntsälä) vastaan.