Nopsa Perhefutis 2016-2018 syntyneille: Helmikuu - Huhtikuu 2022 - Lisäpaikkoja nopeimmille!
Julkaistu: 07.02.2022 12.13

Nopsa Perhefutis 2016-2018 syntyneille: Helmikuu - Huhtikuu 2022 - Lisäpaikkoja nopeimmille!

Nopsan perhefutiksesta on avautunut lisäpaikkoja noin viidelle (5) lapsi-vanhemmat parille. Kiinnostuneilla on mahdollista tulla kokeilemaan viikoilla 6-8 paikan päälle harrastusta ja hiihtoloman jälkeen 10 viikolla jatkuu sitoutuneilla osallistujilla.


Nopsa perhefutis järjestetään maanantaisin Kukkasen koulun liikuntasalissa klo.17-18.00 Helmikuun 7. - 25. Huhtikuun 2022 välisenä aikana. Pois lukien Hiihtoloma ja pääsiäinen. Osallistumismaksu on 45€ joka lähetetään Maaliskuun alussa huoltajan sähköpostiin. Lisäksi pyrimme järjestämään lisäksi jonkun special tapahtuman Pajulahti halliin, jos vain mahdollista. Huhtikuussa on myös tarkoitus siirtyä Nastolan urheilukeskuksen tekonurmelle kentän avautuessa.

Ryhmään mahtuu lisää osallistujia sitä mukaan, kun ryhmästä vapautuu paikkoja. Valitettavasti emme voi liian isoa ryhmää hallita.

Mikä on Perhefutis?

Perhefutis on lapsen ja vanhemman yhteinen harrastus, joka mahdollistaa kiireettömän hetken yhdessäoloon. Toiminnassa harjoitellaan monipuolisesti perusliikuntataitoja ja tututustaan pallon käsittelyyn. Perhefutiksessa autetaan lasta oivaltamaan ja oppimaan itse ja yhdessä vanhemman kanssa kokeilemalla. Vanhempien esimerkillä on iso merkitys lapsen liikkumisen tukijoina ja liikunnalliseen elämäntapaan kasvattajana. Perhefutikseen voi tulla oma vanhempi, isovanhempi, kummi tai aikuinen ystävä.

Varustus: Perheliikunnassa sekä aikuisella että lapsella tulee olla säänmukaiset varusteet ja lenkkareillakin pärjää tekonurmella. Ja koulun liikuntasalissa sisäliikunta varusteet.

Lisätietoja toiminnasta: Tero Juurinen (0443352787 / tero.juurinen@gmail.com)