Nopsa Perhefutis 2016-2018 syntyneille - Tammikuu - Huhtikuu 2022
PerhefutisJulkaistu: 18.12.2021 11.18

Nopsa Perhefutis 2016-2018 syntyneille - Tammikuu - Huhtikuu 2022

Nopsa perhefutis järjestetään maanantaisin Kukkasen koulun liikuntasalissa klo.17-18.00 Tammikuun 10. - 25. Huhtikuun 2022 välisenä aikana. Pois lukien Hiihtoloma ja pääsiäinen. Osallistumismaksu on 60€ joka lähetetään Helmikuun aikana huoltajan sähköpostiin. Lisäksi pyrimme järjestämään lisäksi jonkun special tapahtuman Pajulahti halliin, jos vain mahdollista. Huhtikuussa on myös tarkoitus siirtyä Nastolan urheilukeskuksen tekonurmelle kentän avautuessa.

Ryhmään mahtuu lisää osallistujia sitä mukaan, jos ryhmästä vapautuu paikkoja. Valitettavasti emme voi liian isoa ryhmää hallita.

Uutisoimme vapautuvista paikoista nettisivuillamme sekä muun muassa facebooksissa.

Mikä on Perhefutis?

Perhefutis on lapsen ja vanhemman yhteinen harrastus, joka mahdollistaa kiireettömän hetken yhdessäoloon. Toiminnassa harjoitellaan monipuolisesti perusliikuntataitoja ja tututustaan pallon käsittelyyn. Perhefutiksessa autetaan lasta oivaltamaan ja oppimaan itse ja yhdessä vanhemman kanssa kokeilemalla. Vanhempien esimerkillä on iso merkitys lapsen liikkumisen tukijoina ja liikunnalliseen elämäntapaan kasvattajana. Perhefutikseen voi tulla oma vanhempi, isovanhempi, kummi tai aikuinen ystävä.

Varustus: Perheliikunnassa sekä aikuisella että lapsella tulee olla säänmukaiset varusteet ja lenkkareillakin pärjää tekonurmella.

Lisätietoja toiminnasta: Tero Juurinen (0443352787 / tero.juurinen@gmail.com)