Uusi joukkue pojat/ tytöt 2015-2016, ilmoittaudu mukaan!
Pojat/ Tytöt 2015-2016Julkaistu: 01.07.2021 20.30

Uusi joukkue pojat/ tytöt 2015-2016, ilmoittaudu mukaan!

Elokuun alusta starttaa uusi joukkue 2015-2016 syntyneille lapsille! Joukkue treenaa ainakin alkuun kerran viikossa torstaisin klo 18-19 Nastolan urheilukeskuksen tekonurmikentällä. Talvikaudelle siirrytään koulujen saleihin tai mahdollisesti Pajulahti-halliin treenaamaan, riippuen minkä verran seura saa mistäkin vuoroja talvikaudelle.

Joukkueen valmennuksesta vastaa aloitusvaiheessa valmentaja Ari Annala ja apuvalmentaja Maarit Kinnunen yhdessä huoltajien kanssa. Nopsalla ei ole yhtään palkattua henkilöstöä, vaan seura pyörii täysin vapaaehtoisvoimin, siksi jokaisesta Nopsan joukkueesta tulee löytyä huoltajista henkilöitä toimimaan joukkueessa, tämä mahdollistaa myös kustannusten pysymistä harrastajille kohtuullisella tasolla. Voit ilmoittautumislomakkeessa ilmaista kiinnostuksesi toimimaan joukkueen valmennuksessa tai huoltajana, Ari ja Maarit opastavat teitä kyllä rooleissanne ja seura kustantaa kiinnostuneille myös valmennuskoulutuksia, aiempaa kokemusta et siis tarvitse. Kesän jalkapallokoulussa olleiden lasten huoltajien kanssa pidimmekin aiheesta jo infotilaisuuden ja osa huoltajista jo silloin ilmoittautui toimihenkilöiksi tähän joukkueeseen.

Nyt tämä loppuvuoden kausimaksu on 75€ (koko kalenterivuosi maksaa Nopsalla tällä ikäluokalle 150€) ja sisältää treenien lisäksi pelipassin ja perustason tapaturmavakuutuksen. Maksu laskutetaan elokuussa. Vähävaraisten perheiden on mahdollista hakea kausimaksuun avustusta seuralta.

Pukeudu treeneihin säänmukaisilla liikuntavarusteilla, jalkineiksi nappikset ja säärisuojien käyttöön on hyvä totutella jo heti alkuun. Varaa mukaasi myös nimikoituun juomapulloon vettä!

Ilmoittautumaan pääset tästä!

Lisätietoja nopsa.tapahtumat@gmail.com 0405184461/ Sini Hermunen

(kuvat jalkapallokoulu 2021, 2015-2016 syntyneiden ryhmistä)