NOPSAN VALMENTAJIEN KOULUTUKSET 2021

Seura tarjoaa valmentajille mahdollisuuden osallistua palloliiton valmentajakoulutuksiin.

Nopsan valmentajien koulutukset järjestää pääasiassa FC Lahti / FC Reipas. Koulutukseen osallistuminen sovitaan aina etukäteen.

SEURAAVA KOULUTUS:

Henkis-sosiaalinen teemakoulutus tavoitteen asettelusta. Koulutus pidetään verkkokoulutuksena kahdessa osassa. La 13.3 klo 10.00 – 13.30 ja su 21.3 klo 10.00 – 14.00. Koulutuksen hinta on 40 € Koulutukseen voivat osallistua kaikki halukkaat.

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

• Tavoitteiden merkitys
  • Tavoitetyypit
  • Huipputavoite
  • Tavoitteenasettelun periaatteet
  • Tavoitteiden seuranta, arviointi, muokkaus ja palaute
  • Systemaattinen tavoitteenasettelu

VALMENTAJAN OSAAMINEN KOULUTUKSEN JÄLKEEN

• Koulutuksen suoritettuaan valmentaja ymmärtää,
  • miksi ja millaisia tavoitteita kannattaa asettaa
  • ymmärtää, miksi ja miten tavoitteita kannattaa seurata, arvioida ja muokata.
  • Osaa laatia itsellensä toimintaa ja kehitystä tukevia huipputavoitteita

Ymmärtää, miten hyödyntää tavoitteenasettelua yksilöiden ja joukkueen motivaation, pystyvyyden tunteen ja suorituksen parantamisen työkaluna sekä ymmärtää systemaattisen tavoitteenasetteluprosessin

Lisätietoa ilmoittautumisesta ->

Ari Annala 045 6760803, ari.annala@phnet.fi