SEURAMALLISTON TILAAMINEN YKSITTÄINEN OSTAJA/JÄSEN www.stadium.fi/seurat">www.stadium.fi/seurat Stadium Team Salesin uudistuksen myötä seuratuotteiden ostaminen on nyt entistä helpompaa. Stadium tarjoaa mahdollisuuden sinulle SEURA jäsenenä tehdä ostoksia suoraan www.stadium.fi/seurat">www.stadium.fi/seurat/ sivustolla, jossa voit seuran jäsenenä ostaa seuramallistomme valikoituja treenivaatteita ja saada niihin seuran logon sekä nimikirjaimesi tai numerosi valmiiksi painettuina. Sivustolta löytyy pelaajille ja toimihenkilöille omat mallistot. Maksat tilauksesi verkkokaupan kassalla ja saat valita, haluatko toimituksen kotiin, lähimpään Stadium myymälään tai lähimpään PostNordin noutopisteeseen. Tilauksesi on 5-10 arkipäivässä valitsemassasi noutopisteessä. Jos sinulla on kysymyksiä stadium.fi sivustolla tekemästäsi tilauksesta, ota yhteyttä Stadiumin asiakaspalveluun numeroon 0753 252 200 tai sähköpostilla osoitteeseen info.fi@stadium.fi. JOUKKUE/SEURA www.stadiumteamsales.fi

Täältä löydät koko SEURA seuramalliston (pelipaita nimellä +brodeeraus sadetakki) ja tilaus tehdään joukkuevastaavan toimesta. Joukkuetilaukset tehdään www.stadiumteamsales.fi/seurat/ sivustolla, jonne joukkuevastaavat saavat henkilökohtaiset kirjautumistunnukset (yksi tili per joukkue). Kun teet tilauksen täällä, voit valita maksutavaksi myös Walley Laskun. Täällä voit myös maksaa joukkueen bonuksilla, jotka ovat maksutapavaihtoehtona. Voit myös valita, haluatko toimituksen lähimpään Stadium myymälään tai lähimpään PostNordin noutopisteeseen. Jos sinulla on kysymyksiä stadium.fi sivustolla tekemästäsi tilauksesta, ota yhteyttä Stadiumin Team Sales asiakaspalveluun numeroon 020 144 108 09 tai osoitteeseen info.teamsales@stadium.fi.

TUE SEURAASI Kaikista Seuran, seuran jäsenten, perheiden ja tukijoiden Stadiumilla tehdyistä ostoista kertyy 3% Tue Seuraasi bonusta suoraan SEURALLE/ JOUKKUEELLE. Hienointa on se, että ostoksen tekevä tukija saa myös pitää oman henkilökohtaisen bonuksensa. Bonusta kaikille, samasta ostoksesta. Jotta Seuran jäsen tai tukija voi tukea Seuraansa on hänen oltava Stadium kanta-asiakas, Stadium Member. Tällöin hän voi valita tuettavan Seuran osoitteessa www.stadium.fi/teamsales">www.stadium.fi/teamsales seuraamalla sivustolla löytyviä ohjeita. Mikäli seuran jäsen tai tukija ei ole vielä Stadium kanta-asiakas voi hän liittyä kanta-asiakkaaksi myymälässä tai osoitteessa www.stadium.fi ja seurata sivustolta löytyviä liittymistä koskevia ohjeita. Jäsenyys on tietysti kortitonta ja maksutonta. Myös ostot jotka ovat tehty 14 päivää ennen liittymistä ovat bonusoikeutettuja. Stadium.fi sivustolta löytyvältä jäsensivustolta, kohdasta ”omat sivut”, on asiakkaalla mahdollisuus reaaliaikaiseen tuen seurantaan. Tuettavia Seuroja tai joukkueita voi olla samanaikaisesti jopa 4kpl (valittuaan useamman seuran/ joukkueen jakaantuu bonus tasaisesti kaikille). Tuettavan Seuran on oltava Team Stadium jäsen. Lisätietoa ja tarkemmat jäsenehdot ovat esillä sivustolla www.stadium.fi TERVETULOA OSTOKSILLE!