Miehet, Etelän alueen piirisarja 2020

Nopsa Nopsa - JäPS/47  2 - 2

Nastola UK N

Nopsa - Jäps/47 8.8.

Lauantaina pelattu Nopsa - JäPS/47 päättyi 2-2 (0-0) tulokseen Nastolan Nurmella Elokuun helteessä. Ainakin 3 edellistä keskinäistä ottelua on päättynyt samaiseen 2-2 tulokseen, joten tasaista on ollut.

Tälläkin kertaa ottelu oli tasainen, vaikka Nopsa ottelua johtikin 2-0 aina 75min asti. JäPS sai toisella puoliajalla hyvän momenttumin 70min jälkeen, jonka aikana kahdella maalilla tasoittivat ottelun. Vielä ottelun lopussa JäPS otti punaisen ja tämän vuoksi muutamat hyvät paikat avautuivat. Nopsalla muutama paikka, tolppaa ja tolpan ohi... JäPSilläkin omansa, joten jännitettävää riitti loppuun asti.

Nopsalle voitto olisi ollut kyllä otettavissa, mutta paketti ei kestänyt ihan loppuun ja jalkakin painoi keskikentällä liikaa saadakseen palloa pidettyä tarpeeksi ja väsytettyä vastustajaa.

Nopsan maaleista vastasi hienosti läpiajoon päässy Eetu Keinänen heti toisen puoliajan alkuun ja 62min kohdalla laidasta hyvin taistellut Janne Niukkanen tarjosi Tero Kinnuselle maalin eteen paikan, josta Tero ei tietenkään erehtynyt.

Henkisesti raskas kausi jatkuu, mutta palkinnot pitää ansaita!

Kuvat Päivi Tukia

2 - 2

JäPS/47
(0-0)
47'MaaliKeinänen Eetu
62'MaaliKinnunen Tero
75'MaaliPyykölä Nico
80'MaaliPohjantähti Akseli