Esittely

Lähtö Renksu ABC klo.18.00

26.6. Valtti - Nopsa

Valtti- Nopsa 1-1 (0-0)

Nopsa lähti tunnustelavasti otteluun nihkeähköllä tekonurmella, joka vähän tahmensi ensimmäisiä tatseja Nurmella treenaamisen jälkeen. Tämä myös näkyi ottelussa viimeisen kolmanneksen ratkaisuissa, mikä taas hieman vaikeutti hyville maalipaikoille pääsyä, toki kotijoukkue Valtin tasaisuus ei asiaa yhtään helpottanut. Valtti oli tasaväkinen vastus, mutta selkeästi paremmat maalipaikat menivät Valtille. Nopsa olisi kaivannut hieman laajempaa vaihtopenkkiä helteisessä ottelussa, jotta loppuun asti olisi pystynyt laadukkaammin ja leveämmin hyökkäämään. Pelitapahtumiltaan erittäin tasaisen ensimmäisen nelivitosen jälkeen lukemat 0-0.

Toinen puoliaika oli enemmän kotijoukkueen hallintaa, mutta pisteet jakoon lukemin 1-1.

62minuutilla 0-1 Nopsan maali olikin sitten silkkaa urkka-ruutu-materiaali, pieni zippi puolustajien välistä (Eetu Keinänen) ja komealla volleyllä verkkoa heilutti Janne Niukkanen.

Kentän paras Nopsan ja myös Valtin mielestä oli Nopsan Petteri Enqvist, torjuen tärkeän pisteen Nopsalle.

Nopsa edustuksen seuraava ottelu pelataan kotikentällä urkan nurmella La 4.7. klo.12.00, Tervetuloa!

Ei liveseurantaa

Tilastot