Jalkapallokoulun viimeinen infokirje
JalkapallokouluJulkaistu: 13.06.2024 12.47

Jalkapallokoulun viimeinen infokirje

Vuoden 2024 jalkapallokoulu lähenee loppuaan. Perjantaina 14.6. harjoitellaan normaalisti ja lauantaina vuorossa on päätöstapahtuma. Alla tarkempaa tietoa päätöstapahtumasta sekä linkki palautekyselyyn.

LAUANTAIN 15.6. PÄÄTÖSTAPAHTUMAN INFO:

HUOM. Päätöstapahtumaan on ilmoittauduttu erillisellä lomakkeella. Jos lapsi ei ole ilmoittautunut päätöstapahtumaan, saa lapsi diplomin ja mitalin huomisissa harjoituksissa. Jos lapsi vielä haluaa mukaan, laita viestiä, niin järjestellään.

Tapahtuma kestää 12.00-14.30. Tapahtumaan osallistuu myös 2015-2016 sekä 2017-2018 -syntyneiden ikäluokkajoukkueen pelaajia, jotka ovat mukana peleissä isompien jalkapallokoululaisten kanssa.

Päätöstapahtumassa kokoonnutaan ensin yhteisesti jalkapallokoulun ohjaajien luokse. Ohjaajat jakavat lapset toimintaryhmiin. Päätöstapahtumassa on luvassa jalkapallon pelaamista, ja pelien välissä erilaisia omatoimisesti kavereiden kanssa tai perheen kanssa kierrettäviä liikunnallisia ja jalkapalloaiheisia rasteja ja kahvio virkistykseksi. Tapahtuman päätteeksi jalkapallokoululaiset palkitaan diplomein ja mitalein.

JATKO

Jalkapalloharrastusta voi jatkaa Nopsassa joukkueissa. Joukkuetoimintaa löytyy jo 2015-2016 -syntyneille sekä 2017-2018 -syntyneille lapsille. Tytöt ja pojat harrastavat näissä joukkueissa yhdessä. Jos halukkaita pelaajia sekä vanhempia joukkueen taustahenkilöiksi ja valmentajiksi löytyy, on 2019 -syntyneiden joukkue mahdollista perustaa kesän lopulla/syksyn alussa. Voitte ilmoittaa kiinnostuksesta palautelomakkeen lopussa tai sähköpostitse (jos ette halua jättää yhteystietoja palautekyselyn yhteydessä).

2015-2016 -syntyneet tytöt ja pojat -joukkueen tiedot

2017-2018 -syntyneet tytöt ja pojat -joukkueen tiedot

PALAUTE

Annattehan meille palautetta, jonka pohjalta voimme kehittää toimintaamme. Palautekysely on auki jo nyt, ja se pysyy auki kesäkuun loppuun asti. Palautekyselyyn voi vastata tästä: https://forms.gle/mM8MteEYruaJTfQX8

Samalla lomakkeella voi ilmoittaa halukkuutensa mukaan 2019 -syntyneiden joukkuetoimintaan.

Kysymyksissä vastaan mielelläni!

Nopsan jalkapallokoulutiimin puolesta,

Roosa Rusanen

roosa.rusanen@outlook.com