Otteluraportti TuPS/KP-75 YJ2 - Nopsa A Tuusula 19.4.2024.
Nopsa A-junioritJulkaistu: 23.04.2024 17.18

Saavuimme peliin Tuusulaan tuntia ennen ja matkalla oli hiljalleen alkanut sataa lunta.
Kopeilta alkulämppään tullessa maa oli jo aivan valkoinen.
Mistään ei tullut pienintäkään merkkiä, etteikö peliä pelattaisi.
Kotijoukkue onnenksi löysi keltaiset pallot ja lumentyöntimiellä aurattiin välillä tärkeimpiä rajoja auki.

Peli alkoi kiivaasti na nappuloiden välit täyttyivät välittömästi lumella, mikä tekin pidosta entistä huonompaa. En ole ikinä nähnyt pelissä niin paljon kaatumisia kun nyt nyt näin.

Vastustajan syötöt menivät jostain syystä paremin perille kuin meidän.
En tiedä miksi, mutta olisiko syy että me treenaamme hallissa ja he lumihangessa:)

Ajalla 21 min Onni pääsi yksin läpiajoon kunnon kaulalla ja vastustaja sortui kaatamaan Onnin räikeästi ja siitä suora punainen vastustajalle.

Pelasimme lyhyillä avauksilla ja keskialueen tuntumasta pitkää päätyyn ja perään. Näin saatiikiin hyviä paikkoj luotua.

Ajassa 23 min Veeti purjehti vasemmalta pitkä syötön turvin karkuun ja sijoitti näyttävästi pallon etualakulmaan. Peli oli 1-0.
Kun 36 minuuttia oli pelattu vastustaja pääsi näyttävällä pujottelulla maalille ja viimeisteli tasoituksen 1-1.

Puoliajalle lähdettiin tasanumeroissa.

Toista puoliaikaa oli rämmitty lumessa 51 minuuttia kun saimme vapaapotkun vasemman kulmalipun luota. Veeti antoikin hyvän vaparin ja Daniel oli vapaana takatolpalla ja puski poikkeuksellisen hienon maalin oikeaan yläkulmaan!

Tässä vaiheessa annettiin enemmän painetta ja tilanteita tuli.
Tolpat pukkuivat ja lumi pöllysi. 72 minuutin kohdalla oli kunnon paine vastustajan maalilla ja maalivahti torjui eteensä josta Leo tykitti palloon maaliin. Peli oli selvä 1-3.

Joukkueemme ensimmäinen A junnu peli alkoi komealla voitolla.