Nopsa Perhefutis 2017-2019 syntyneille - Tammikuu - Huhtikuu 2023
Julkaistu: 28.12.2022 17.02

Nopsa Perhefutis 2017-2019 syntyneille - Tammikuu - Huhtikuu 2023

Nopsan perhefutis pyörii vuoden ympäri kolmessa jaksossa: toimintaan saa osallistua milloin vain mukaan, kun paikkoja riittää! Ole rohkeasti yhteydessä tai käy kokeilemassa ilmoittautumislomaketta.

  • Tammikuu - Huhtikuu (Monitoimitalo Loisto, liikuntasali)
  • Toukokuu - Elokuu (Nastola Urheilukeskus tekonurmi)
  • Syyskuu - Joulukuu (Syyskuu Nastola Urheilukeskus tekonurmi ja Loka-Joulukuu Monitoimitalo Loisto liikuntasali

Nopsan perhefutis pyörii Tammikuu - Huhtikuu tiistaisin Monitoimitalo loiston liikuntasalissa klo 18:00 - 19.00. Harjoitukset järjestetään tiistaisin klo 18-18:45. (Koulunsalivuoro on klo.18.00-18.55, eli lopussa on omaa aikaa vielä salissa leikkimiseen).

Osallistumismaksu on 60€ / per jakso (4kk) ja lasku lähetetään jokaisen jakson aikana huoltajan sähköpostiin. Huomioithan, ettei osallistujia ole vakuutettu Nopsan toimesta ja Nopsalla on mahdollisuus tarkistaa osallistumismaksun suurutta. Toki ilmoittautuessa hinta on jo selvillä!

Toimintakausi 9.1.-28.4.2023. Harjoituksia ei järjestetä koulujen talvilomaviikolla (9), tai silloin jos koulun liikuntasali ei ole käytettävissä.

Ilmoittautuminen perhefutiskouluun löytyy täältä. Mukaan mahtuu lisää 5 lapsi-aikuinen -paria, ilmoittautumislomakkeesta selviää ajankohtainen tilanne.

Mikä on Perhefutis?

Perhefutis on lapsen ja vanhemman yhteinen harrastus, joka mahdollistaa kiireettömän hetken yhdessäoloon. Toiminnassa harjoitellaan monipuolisesti perusliikuntataitoja ja tututustaan pallon käsittelyyn. Perhefutiksessa autetaan lasta oivaltamaan ja oppimaan itse ja yhdessä vanhemman kanssa kokeilemalla.

Vanhempien esimerkillä on iso merkitys lapsen liikkumisen tukijoina ja liikunnalliseen elämäntapaan kasvattajana. Perhefutikseen voi tulla oma vanhempi, isovanhempi, kummi tai aikuinen ystävä.

Varustus: Ulkona sekä aikuisella että lapsella tulee olla säänmukaiset varusteet sekä juomapullo. Jalkineiksi kelpaa hyvin lenkkarit tai jos nappulakenkiä ei kotoa löydy. Sisäharjoituksissa varusteina sisäliikuntavaatteet, vaaleapohjaiset sisälenkkarit tai sisäpelikengät sekä juomapullo.

Lisätietoja toiminnasta: Tero Juurinen (0443352787 / tero.juurinen@gmail.com) tai Roosa Rusanen (0503668123)