Nopsan perhefutis tammi-huhtikuu
PerhefutisJulkaistu: 02.01.2024 20.20

Nopsan perhefutis tammi-huhtikuu

Nopsan Perhefutis 2018-2020 -syntyneille

Nopsan perhefutis jatkuu tammikuun alusta Nastolan monitoimitalo Loiston liikuntasalissa. Harjoitukset järjestetään tiistaisin klo 17.15-18. (Koulun salivuoro on klo.17-18, eli alussa on omaa aikaa salissa leikkimiseen ennen ohjatun toiminnan alku).

Osallistumismaksu on 60€ ja lasku lähetetään jakson aikana huoltajan sähköpostiin. Huomioithan, ettei osallistujia ole vakuutettu Nopsan toimesta.

Toimintakausi 9.1.-30.4.2024. Harjoituksia ei järjestetä koulujen lomaviikoilla eikä arkipyhinä.

Voit kysyä vapaita paikkoja ohjaaja Roosa Rusaselta (yhteystiedot alla).

Mikä on Perhefutis?

Perhefutis on lapsen ja vanhemman yhteinen harrastus, joka mahdollistaa kiireettömän hetken yhdessäoloon. Toiminnassa harjoitellaan monipuolisesti perusliikuntataitoja ja tututustaan pallon käsittelyyn. Perhefutiksessa autetaan lasta oivaltamaan ja oppimaan itse ja yhdessä vanhemman kanssa kokeilemalla.

Vanhempien esimerkillä on iso merkitys lapsen liikkumisen tukijoina ja liikunnalliseen elämäntapaan kasvattajana. Perhefutikseen voi tulla oma vanhempi, isovanhempi, kummi tai aikuinen ystävä.

Varustus: Ulkona sekä aikuisella että lapsella tulee olla säänmukaiset varusteet. Jalkineiksi kelpaa hyvin lenkkarit tai jos nappulakenkiä ei kotoa löydy. Sisäharjoituksissa varusteina sisäliikuntavaatteet, vaaleapohjaiset sisälenkkarit tai sisäpelikengät sekä juomapullo.

Lisätietoja toiminnasta: Roosa Rusanen (050361133 / roosa.rusanen(at)outlook.com)

Joukkueen uusimmat uutiset