Nopsa Perhefutis 2015-2017 syntyneille - Kesä 2021
Nastolan NopsaJulkaistu: 29.04.2021 10.07

Nopsa Perhefutis 2015-2017 syntyneille - Kesä 2021

Päivitettyä tietoa Nopsan perhefutiksesta (25.5.2021). Koronan vuoksi PHHYKY on jatkanut rajoituksia 15.6. asti, joten perhefutiksesta otetaan happea kesän ajan ja pyritään toimintaa aloittamaan Elokuun aikana.

Uutisoimme asiasta, kun taas tiedämme lisää mahdollisesta ajankohdasta, pysykää kuulolla!

Pyrimme järjestämään muutamat pop up tapahtumat perhefutiksesta kesälle (Kesä-Heinäkuu), niistä uutisoimme, kun jotain konkreettista tietoa on tarjolla.

Toivotamme kaikki tervetulleiksi loppukesästä ja käymään pop up tapahtumissa!


Mikä on Perhefutis?

Perhefutis on lapsen ja vanhemman yhteinen harrastus, joka mahdollistaa kiireettömän hetken yhdessäoloon. Toiminnassa harjoitellaan monipuolisesti perusliikuntataitoja ja tututustaan pallon käsittelyyn. Perhefutiksessa autetaan lasta oivaltamaan ja oppimaan itse ja yhdessä vanhemman kanssa kokeilemalla. Vanhempien esimerkillä on iso merkitys lapsen liikkumisen tukijoina ja liikunnalliseen elämäntapaan kasvattajana. Perhefutikseen voi tulla oma vanhempi, isovanhempi, kummi tai aikuinen ystävä.

Varustus: Perheliikunnassa sekä aikuisella että lapsella tulee olla Kukkasen koululla sisäliikuntavarusteet ja jumppatossut tai sisäpelikengät sekä omat juomapullot. Urheilukeskuksessa säänmukaiset varusteet ja lenkkareillakin pärjää tekonurmella.

Lisätietoja toiminnasta: Tero Juurinen (0443352787 / tero.juurinen@gmail.com)